Agraaf.nl logo

  • Menu
  • Nieuws
    • Home
    • Provincies

      Subcategorieën

      • Noord-Holland
      • Utrecht
      • Zuid-Holland
    • Politiek
    • Waterschappen
    • Melkvee
    • Akkerbouw
    • Varkens
    • Pluimvee
    • Opinie
    • Sterke Erven
  • Marktcijfers
  • Video & foto
  • Dossiers
  • Kennispartners
  • Vakblad
    • Vakblad
    • Jaargangen
    • Verschijningsdata
    • Abonneren
    • Sterke Erven
  • Top
  • Evenementen
  • Het LeerErf
  • Sterke Erven
  • Sterke Erven
NieuwsProvinciesNieuwe De Groene Weg-slagerij geopend in Alkmaar

Nieuwe De Groene Weg-slagerij geopend in Alkmaar

Wiebe Boersma met zijn team voor de slagerij in Alkmaar.
Wiebe Boersma met zijn team voor de slagerij in Alkmaar.
De Groene Weg heeft op 1 november de deuren van haar nieuwe slagerij in Alkmaar geopend. Dit is de twaalfde vestiging voor De Groene Weg.

Biologische slager Ad Dekker was al ruim dertig jaar gevestigd in het pand in Alkmaar. Dekker draagt het stokje over aan Wiebe Boersma, die start als De Groene Weg-slager. Wiebe heeft eveneens tientallen jaren ervaring als vakslager.

De nieuwe vestiging grenst direct aan het pand van de biologische supermarktketen Ekoplaza. Pelle Nijdam, eigenaar van Ekoplaza Alkmaar, is verheugd met overname van de slagerij en ziet veel voordelen. „Ekoplaza Alkmaar heeft het pand waar de vorige slager gevestigd was al eerder overgenomen. De missie van De Groene Weg past dusdanig goed bij Ekoplaza, dat wij de komst van deze nieuwe slager zien als een belangrijke stap om de consument te voorzien van biologisch, eerlijk vlees met een verhaal.”

Mooie verkooppunten

Ron Lenferink, commercieel directeur bij De Groene Weg, is blij dat De Groene Weg nu met een extra winkel in het westen van Nederland vertegenwoordigd is. „Wij zoeken altijd naar mooie verkooppunten waar we het gedachtegoed van De Groene Weg – het aanbieden van duurzaam geproduceerd vlees met oog voor mens, natuur en dier – kunnen uitdragen. Steeds meer mensen maken een bewustere keuze voor biologisch vlees van bewezen goede kwaliteit. De Groene Weg kan de consument tegemoet komen in die wens vanuit onze ambachtelijke benadering.”

Naast de twaalf fysieke biologische slagerijen in Nederland kan het vlees van De Groene Weg ook via een webshop besteld worden. De Groene Weg is gespecialiseerd in de productie van biologisch vlees. Varken, rund, lam, kalf en kip.

Tekst: Sandra Wilgenhof

Beeld: Vincent de Vries

Deel dit artikel
Twitter
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
E-mail
Praat mee
Agraaf is ook actief op verschillende social media. Volg ons, blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en praat mee.
Facebook Twitter LinkedIn Instagram
Nieuwsbrief
Ontvang twee keer per week gratis het belangrijkste agrarische nieuws uit West-Nederland in jouw mailbox. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Agraaf.nl en bevestig je aanmelding via de toegestuurde mail.
Wij wijzen je op het privacy statement van Agrio Uitgeverij B.V.

Provincies
  • Noord-Holland
  • Utrecht
  • Zuid-Holland
Politiek
Waterschappen
    Melkvee
    Akkerbouw
    Varkens
    Pluimvee
    Opinie
    Agraaf.nl © 2025 - Uitgave van Agrio Uitgeverij B.V. - RSS | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Adverteren | Abonneren | Contact redactie | Klantenservice | Cookie instellingen
    • Nieuws
      • Home
      • Provincies
        • Noord-Holland
        • Utrecht
        • Zuid-Holland
      • Politiek
      • Waterschappen
      • Melkvee
      • Akkerbouw
      • Varkens
      • Pluimvee
      • Opinie
    • Marktcijfers
    • Video & foto
    • Dossiers
    • Kennispartners
    • Vakblad
      • Jaargangen
      • Verschijningsdata
      • Abonneren
    • Top
    • Evenementen
    • Het LeerErf
    Top